Natrag na vrh

Čime se bavim?

Ručno izrađujem personalizirane drvene natpise te ukrase za razne prigode kao što su vjenčanja, rođenja djeteta i proslave rođendana. Oni primarno služe za obilježavanje nekog događaja, a kasnije ostaju kao uspomena ili se pak koriste kao ukras u dječjoj ili spavaćoj sobi.

Najviše me veseli izrađivati Kroog™ – drveni personalizirani natpis, koji svojom toplinom čini svaki dom ugodnijim i povezanim s prirodom. S vremenom sam ponudu proširila i na Božićne ukrase (vijence, kuglice, itd.). Svi su proizvodi vrlo osobni, baš kao i ime brenda koje je nastalo spajanjem mog imena i prezimena: Maja Sirovec = MayoliS.

Danas uživam stvarajući sve te predivne proizvode, ali nije bilo lako u početku. Samo par dana prije poroda gegala sam se po radioni s bušilicom u ruci. Prizor koji nije baš uobičajen. Zato su i naši proizvodi takvi – neobični, okroogli i jedinstveni.

Porodiljni na malo drukčiji način

A kako je sve krenulo? Bila sam mama dviju djevojčica, s trećom na putu, kada sam odlučila da želim nešto više od
života. Počela sam rezbariti po drvu, a muž mi je kupio stroj na kredit. Sva sam znanja stekla uz pomoć interneta, ali i
uz pomoć muža koji je od prvoga dana moja najveća podrška. Danonoćno sam učila o stroju, kompjuterskoj pripremi,
obradi, alatima i ostalim stolarskim vještinama.

Porodiljni na malo drukčiji način – bilo je tu propalih projekata, plakanja za uništenim proizvodima, kao i suza zbog potrošenog novca i vremena. No, isplatilo se. Curka se rodila i čim je napunila 2 mjeseca počele smo koristiti marame i
nosiljke i tako nastaviti stvarati našu poslovnu bajku. Nije bilo jednostavno uskladiti dojenje, presvlačenje, uspavljivanje i igranje sa rezanjem, šmirglanjem i bojanjem natpisa. Budući da sam bila na porodiljnom imala sam vremena sve istražiti, isprobati, pogriješiti, popraviti i usavršiti.

Kad je i najmlađa kćer krenula u vrtić, odlučila sam se posvetiti poslu skroz profesionalno. U tim počecima najveći izazov
mi je bio uskladiti poslovne obaveze (poput odgovaranja na upite) s obiteljskim zahtjevima, no s vremenom sam naučila
kako razdvojiti to dvoje i od tada sam puno prisutnija u obitelji te puno uspješnija na poslu.

Zašto odabrati Mayolis proizvode?

Svu nabavu materijala, obradu drveta i dizajn odrađujem sama, kao i kontakte s kupcima, pakiranje proizvoda, knjigovodstvo, vođenje webshopa i dr. Inspiracija mi najčešće dolazi od mojih djevojčica, kad im navečer u krevetu dam poljubac za laku noć. Dok čekam da utonu u san počinje se uključivati moja mašta i pitanja o tome što bih sljedeće mogla napraviti.

Svaki moj proizvod nosi dio mene. On je nježan i originalan. Nastaje u dogovoru s kupcem kako bi se koristio za ono za što je i napravljen – da uljepša prostor ili poseban životni trenutak. Osim toga, svojom kupnjom podupirete san jedne mame, koja svojim djevojčicama nastoji pokazati kako se živi život ispunjen svrhom i zadovoljstvom. Stoga, ako želite da i vaš dom bude obasjan Mayolis čarolijom kliknite ovdje i neka magija započne.