Natrag na vrh
Dostupno

KROOG™ LJUBAV – LIMITED EDITION

37.20 

#kroogljubav sa čarobnim šljokicama

Podijeli proizvod:

Opis

DETALJI O PROIZVODU:
Na fotografiji u prirodi je zlatna boja slova i šljokica te veličina L 60cm.

 NAPOMENU napišite želite li riječ “ljubav” centrirano ili pomaknuto u lijevo (Napomena je kod ispunjavanja osobnih podataka)

  • DIMENZIJE: XS = 20cm, S = 30cm, M = 45cm, L = 60cm
  • Svaki natpis dolazi sa pripremljenim nosačem te svoj kroog možete objesiti. Ukoliko natpis ide na vrata napomenite nam u “Napomena” da umjesto nosača stavimo samoljepljivu traku.

Svaki komad drveta ručno je izabran te može imati sitne savršene-nesavršenosti kao što su kvrgice, urezi, pukotine koje ćemo se truditi sanirati. Vaš natpis bit će ručno obrađen, obojan i izrađen s ljubavlju i pažnjom, u to ne sumnjajte 🙂 Svaki pojedini natpis će mrvicu drugačije primiti boju, a time i stvoriti jedinstveni i neponovljivi komad i samo vaš unikat. Prepustite nam se s povjerenjem.

PITANJA:

Ako imate još pitanja pogledajte na stranici FAQ ili nas bez ustručavanja kontaktirajte, tu smo za vas i vaše želje.

ROK IZRADE:

Trenutno je vremenski rok 2-4 tjedna od datuma uplate, a pakete šaljemo GLS dostavnom službom. Nudimo i brzu izradu, 7-10 radnih dana isporuke, no to naplaćujemo dodatnih 130kn.

NAPOMENA o dijakritičkim znakovima (kvačice):

Pojedini fontovi ne sadrže kvačice, no bez brige mi ćemo ih sami dodati vašem natpisu stoga molimo da koristite kvačice pri naručivanju.